Chicken nuggets med bulgur

Ingredienser:
4 st kycklingfiler ( jag var lite snål och tog bara två, men det räckte till oss två och två lunchlådor, den som spar han/hon har)
2 ägg
2 dl vetemjöl
2 dl kokos
3 msk smör
2 morötter
10 cm gurka
1 st äpple
sweet chilisås
bulgur
koka bulguren enligt anvisningarna på förpackningen. Häll upp mjöl, kokos och det uppvispade ägget i 3 skålar. skär kycklingen i lagom stora bitar. i mjöl skålen blandar du ner salt och peppar. Så börjar men med att lägga kycklingen i mjölskålen, sen i ägg skålen och sist i kokosskålen.( du har nu gjort en dubbelpanering) sen ner i stekpannan och det smälta smöret har tystnat. Stek bitarna i ca 5 min på varje sida, eller längre beroende på hur stora du har gjort dem. Undertiden de steks tag en potatisskalare och skala ner morot, gurka och äpple till en fin sallad. servera med bulur, sallad och sweet chilisås.