Rabarberkräm
Är svårt att komma på och variera sin frukost, så idag kokade vi rabarberkräm. Det är enkelt, går snabbt att göra och är gott.
Ingredienser:
500 g rabarber, färska eller frysta
4 dl vatten
1 dl socker
3 msk potatismjöl
Så här gör man:
Hacka rabarberna i cm stora bitar. Koka upp vattnet och sockret. Lägg i rabarberna, koka upp några minuter. Rör ner potatismjölet i lite kallt vatten. Häll i lite av mjölblandningen i taget i grytan och rör samtidigt. Koka upp igen. Sen skall det vara klart. Går bra att äta båda varm som kall.
//Martin
Ingredienser:
500 g rabarber, färska eller frysta
4 dl vatten
1 dl socker
3 msk potatismjöl
Så här gör man:
Hacka rabarberna i cm stora bitar. Koka upp vattnet och sockret. Lägg i rabarberna, koka upp några minuter. Rör ner potatismjölet i lite kallt vatten. Häll i lite av mjölblandningen i taget i grytan och rör samtidigt. Koka upp igen. Sen skall det vara klart. Går bra att äta båda varm som kall.
//Martin
Kommentarer