Kokospaj med päron och mango





Ingredienser
till 8 portioner

Paj
125 g smör
1 dl socker
1,5 dl vetemjöl
1,5 dl kokosflingor

Fyllning
2st päron
1 paket
frysta mangobitar, eller lika mycket färsk


Gör så här
1.
Sätt ugnen på 200 grader.
2. Blanda ihop alla ingredienser till smulpajen.
3. Lägg i hälften av ingredienserna i en pajform, platta till lite.
4.
Förgrädda i 6-7 min i mitten av ugnen.
5. Höj värmen till 225 grader.
6.
Skär päronen i bitar, och evetuellt den färska mangon.
7. Lägg i frukten i formen, strö över sockret, och sen resterande smulpaj.
8.
Grädda i ytterligare 18-25 min nederst i ugnen.
9.
Servera med valfritt tillbehör, vi valde vaniljvisp.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Kommentar: